KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

Výmena stredového zloženia BROMPTON

1.12.2011

Milí užívatelia legendárných anglických bicyklov Brompton.

Máme pre vás informáciu, ktorá sa môže na prvý pohľad zdať nepríjemná, ničmenej opak je pravdou a dokladá skutočnosť, ako veľmi tomuto anglickému výrobcovy skvelých bicyklov BROMPTON záleží na kvalite a dobrej reputácii svojích celosvetovo obľúbených skladacích bicyklov.

Vlastníte bicykel Brompton z rokov 2014-2017 so sériovým číslom od 1403284144 do 1705150001. Potom ste poznavý na dobrovoľnú a bezplatnú výmenu stredového zloženia.

Výmena bude prebiehať vo všetkých predajniach  CYKLOŠPECIALÍT v ČR a na Slovensku v období od 16.10. 2017 do konce februára 2018. V rámci výmeny prevedieme zdarma aj štandartnú kontrolu bicykla a jeho súčastí.

Dôvodom tejto výmeny je veľmi zriedkavé zlyhanie osy stredového zloženia FAG- jedná sa o cca 0,02% prípadov, teda skutočne malé číslo, ktoré nespĺňa záväzné normy pre kvalitu súčiastok. Ničmenej BROMPTON si zakladá na svojej prémiovej kvalite a vnútrofiremné štandardy sú rádovo vyžšie, teda sa vedenie rozhodlo k tomuto dobrovoľnému kroku. Spokojný zákazník a špičková kvalita sú tu na prvom mieste.

Viac informácií na videu v anglickej verzii tu:  BROMPTON RECALL

Spadá výrobné číslo vášho bicykla do avizovaného rozpätia rezervujte si prosím dopredu návštevu autorizovaného servisu BROMPTON na ľubovoľnej predajni CYKLOŠPECIALÍT v rámci ČR a SK.

Výmena je dobrovoľná, teda je len na vás, či sa rozhodnete nechať si stredové zloženie vymeniť, alebo nie. V rámci ČR a SR sme nezaznamenali jediný prípad zlyhania stredovej osy, teda v žiadnom prípade nie je dôvod k panike :)

Váš dlhodobý dovozca bicyklov BROMPTON a ďalších prémiových značiek

CYKLOŠPECIALITY