Radíme s výberom skladacieho elektrobicykla

Elektromobilita prináša výraznú renesanciu skladacím bicyklom. Skladací bicykel s motorom totiž spája výhody skladacích bicyklov s výhodami bicyklov elektrických. S dobrým skladacím elektrobicyklom zvládnete pohodlne prejsť vzdialenosti, na ktoré by ste si s klasickým skladacím okolo netrúfli, pritom určite oceníte výhodu skladacích bicyklov - maximálnu skladnosť a prepraviteľnosť v automobile, vlaku či autobusu. Ďalšou výhodou skladacích bicyklov okrem ľahkej prepraviteľnosti a minimálnemu priestoru pre uskladnenie je nízko položené ťažisko, vďaka ktorému sa cítite na bicykli bezpečne. Nízke ťažisko elektrobicykla ocenia najmä dámy.

Skladacích bicyklov a skladacích elektrobicyklov sa vyrába celá rada. V Cyklošpecialitách sa špecializujeme na všetko s vyššou pridanou hodnotou, kam skladacia technológia jednoznačné patrí a ponúkame výber skladacích bicyklov, skladacie kolobežky či naozajstné špeciality akými sú skladacie helmy na bicykel. Bicykle skladom je možné vyskúšať, porovnať a zakúpiť na našich predajniach v Bratislave, Košiciach, Senci, alebo v Brne, Prahe a Hradci Králové.

Akú značku zvoliť?

Lídrom na trhu so skladacími bicyklami je tradičná anglická značka BROMPTON, ktorá dosiahla najlepšieho pomeru skladnosti a dobrých jazdných vlastností. Nový model BROMPTON ELECTRIC ponúka naozaj najkompaktnejšie a najľahšie dokonale prepracované riešenie skladacieho elektrobicykla pre osobnú mobilitu v meste, ale aj pre široké voľnočasové využitie všade tam, kde je maximálna skladnosť a jednoduchosť zloženie prioritou. BROMPTON pohodlne preveziete vo všetkých dopravných prostriedkoch či aute a pohodlne uložíte všade - napríklad pod stôl v reštaurácii, kancelárii či kaviarni. Brompton je obľúbeným bicyklom do karavanov a na jachty. Brompton je snáď jediným skladacím bicyklom na ktorom pohodlne dopravíte aj väčšie dieťa do školy či škôlky vďaka prídavnému sedáku IT CHAIR. Zložený BROMPTON ELECTRIC váži iba cca 14 kg a s rozmermi 56 x 58 x 27 cm sa vojde opravdu všade, napríklad aj ako batožina do lietadla.

 

Veľmi obľúbené a predávané sú univerzálne skladacie bicykle TERN a DAHON. Značky ponúkajú celú škálu modelov pre rôzne využitie. Najpredávanejšie sú modely Tern A7, Tern B7 a Tern C8 vďaka dobrému pomeru ceny a kvality spracovania. V ponuke Tern aj Dahon sú aj skladacie bicykle s kolesami 24"a 26". Na predajniach Cyklošpecialít si môžete rad modelov porovnať a fyzicky vyskúšať. Zo skladacích elektrobicykloch vyrába Tern unikátne skladacie elektrobicykle postavené na najlepšej dostupnej technoligií. Model Tern VECTRON S10 ponúka kombináciu jedného z najlepších skladacích rámov so špičkovou technológiou BOSCH. Cenovo vyššie posadený model je skutočné "lietadlo" a ponúka maximálny výkon bez kompromisov. S týmto skladacím elektrobicyklom na motore Bosch Performance sa môžete pustiť aj do tých najnáročnejších ciest, kam by vás inak so skladačkou nenapadlo vôbec vyraziť. S batériou 400 Ah môžete dôjsť aj za hranicu 100 km na jedno nabitie. Budete držať krok aj so športovo ladenou výpravou, limitom bude iba náročnosť terénu. Ďalším v rade je model Tern VECTRON Q9 postavený na motore Bosch ACTIVE Line.

Tern tiež vyvinul jedinečný kompaktný skladací a nákladný elektrobicykel s označením Tern GSD, ktorý v prípade potreby preveziete aj v osobnom automobile a na ktorom odveziete bez problému dve deti do školy alebo škôlky alebo batožinu na mesačné cestovanie s celou rodinou! Kompaktné riešenie so skladacími riadidlami a nízke ťažisko pre výbornú ovládateľnosť robí z Tern-u GSD veľmi praktického pomocníka pre rodinu, ktorá hľadá iné možnosti dopravy ako autom. Tern GSD je tak trochu iné druhé auto do rodiny...

 tern elektrokolo

Skladacie elektrobicykle GOCYCLE sú stvorené do mestského prostredia. Zaujmú nielen svojim dizajnom, ktorý má pevne v rukách dizajnér svetového mena Richard Thorpen, zanietený dizajnér ktorý navrhoval aj pre McLaren Cars a ktorý sa rozhodol, že vytvorý jeden z najlepších elektrických bicyklov. Ale elektrobicykle Gocycle vynikajú aj konštrukčnými riešeniami, napríklad batériou, kabelážou, reťazou a aj prevodmi schovanými v ráme, jednostranným uchytením kolies, ktorý v prípade opravy defektu nie je potrebné skladať z rámu bicykla.

Gocycle poskytuje kontaktné body presne na rovnakom mieste ako bicykel s veľkými kolesami - s väčším nastavením tak, aby vyhovovalo viacerým jazdcom. Konštrukcia sedadla a geometria rámu navrhnutá Vgonomic™, kombinovaná s výškovo a dosahovo nastaviteľnými riadidlami, poskytuje prispôsobiteľné vybavenie s vynikajúcou úrovňou pohodlia pre širokú škálu typov karosérie. Autá sú dodávané v jednej veľkosti s nastaviteľnou polohou; rovnako ako Gocycle!

 

Pre konzultácie nad výberom najvhodnejšieho skladacieho elektrobicykle nám pokojne zavolajte alebo sa za nami zastavte na predajniach Cyklošpeciality. S elektrobicyklami a skladacími bicyklami máme niekoľko ročné skúsenosti, teda vám pomôžeme nájsť to najlepšie riešenie pre vašu konkrétnu situáciu.