KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

Vyhrajte ultraľahký detský bicykel BELTER 16!

17.4.2011

Hlasujte o náš najľahší sériovo vyrábaný detský bicykel belter v ankete O BICYKEL ROKA v detskej kategórii a získajte hneď dve výhry!

V ankete Bicykel roku 2016 bol nominovaný v kategórii "Detské bicykle" Early Rider Belter 20 Trail 3S. Pretože vieme, že sa jedná o najľahší detskej sériovo vyrábané bicykel s unikátnym dizajnom, radi by sme získali svoje zaslúžené prvenstvo. Podporte prosím náš Belter 20 Trail 3S v hlasovaní a vyhrajte jeho "mladšieho bračeka" Early Rider Belter 16 "(Iba 5,6 Kg!), Ktoré venujeme do súťaže, či predplatné časopisu Cykloturistika a Velo, ktorú venuje usporiadateľ ankety časopis Velo, postupujte nasledovne (nie je to zložité a celé to zaberie max 3 minúty):

Navštívte odkaz http://www.ivelo.cz/koloroku/2016/ a kliknite v kategórii Detské bicykle (úplne poslednej kategórie) na EARLY RIDER Belter 20 Trail 3S. Po rozkliknutí sa otvorí jeho obrázok vrátane technického opisu. Vpravo od fotografie kliknete na "Hlasovať pre Kolo roka 2016" a v pravej časti sa objaví anketové lístok, kde zadáte meno a overovací e-mail. Po jeho odoslaní Vám na uvedený email dorazí potvrdenie hlasovania v ankete Kolo roku 2016, ktorý je ešte potrebné pre zvýšenie dôveryhodnosti overiť jedným kliknutím. Týmto úkonom sa automaticky zaraďujete do súťaže o časopis. Pokiaľ ale túžite vyhrať detský bicykel Belter 16 ", je potrebné urobiť trošku viac. Prepošlite potvrdenie o hlasovanie v ankete kolo roku 2016, kde je informácia, že ste hlasovali za detský bicykel EARLY RIDER belter 20 Trail, a ktoré ste po hlasovaní dostali, na emailovú adresu: soutez@cyklospeciality.cz Na základe tohto e-mailu budete zaradení do žrebovania o kolo belter 16! (Ak odhlasujeme aj v kategórii DESIGN ROKA 2016 máte dvojitú šancu vyhrať! Do žrebovania bude váš e-mail zaradený 2x.)

 

Viac o našich ultraľahkých detských bicykloch EARLY RIDER tu:

Veľa šťastia v súťaži

Cyklospeciality.sk Ɩ Váš odborník na mestskú a detskú cyklistiku